Big data-specialist NGData groeit met 75 procent

Overname Nederlands Rednun draagt hieraan bij

Big Data

De Gentse big data-specialist NGData heeft er een prima jaar opzitten: het bedrijf kan het boekjaar 2016 afsluiten met een groei van 75 procent. In het laatste kwartaal steeg de omzet uit producten met 35 procent en nam het aantal medewerkers dit jaar met de helft toe, zo meldt de onderneming.

NGData is gespecialiseerd in softwareoplossingen voor het beheer en de optimalisatie van klantencontacten. Het belangrijkste product van NGData heet Lily Enterprise en geeft bedrijven actuele inzichten voor relevantere klanteninteracties. ‘We hebben de ambitieuze missie opgevat om wereldleider te worden in het datagestuurde beheer van klantenervaringen’, zegt ceo Luc Burgelman. ‘Dat onze omzet en ons klantenbestand blijven groeien, geeft aan dat we op de goede weg zitten.’ 

Partnerprogramma

NGData breidde dit jaar zijn partnerprogramma uit met diverse nieuwe internationale partners, waaronder Fujitsu, SopraSteria en Hedera Consulting. In Nederland was er de overname van Rednun, dat gespecialiseerd is in het maken van gepersonaliseerde filmpjes om het contact met klanten te optimaliseren. Daarnaast opende het bedrijf nieuwe kantoren in Antwerpen en Singapore.

De Gentse onderneming haalde met de aanstelling van Didier Van der Coelden als chief financial officer ook een nieuwe directeur aan boord. Tevens werd Joe Pilkerton aangesteld als president of North American operations, Wim Driessens als vicepresident business development & strategic alliances, Jan De Moortel als vicepresident product en Ronald Ranaldi als head of sales voor het Amerikaanse continent.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Sponsored content 

HPE information Governance solutions: controle over uw data

Door datagroei, hogere gebruikerseisen en regelgeving wordt datamanagement een steeds grotere uitdaging. En dat terwijl uw bedrijfsdata ook uw waardevolste bezit is. Met de flexibele, modulaire datamanagement-oplossingen van Hewlett Packard Enterprise neemt u het heft in handen en haalt u bruikbare inzichten uit uw data tegen zo laag mogelijke kosten. 

Ontdek in deze whitepaper hoe u Information Governance proactief aanpakt met maximaal voordeel en minimale kosten.

Lees hier verder.


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-12-19T08:52:00.000Z Frederic Petitjean


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.