Managed hosting door True

Antwerpse haven verlengt contract met Descartes

 

Haven Antwerpen

De Canadese Descartes Systems Group mag ook de komende jaren digitale communicatiediensten leveren aan het Antwerpse havenbedrijf. Het bedrijf heeft een nieuwe aanbesteding gewonnen die het havenbedrijf had uitgeschreven.

Het platform van Descartes ondersteunt de uitwisseling van elektronische data en documenten tussen alle mogelijke actoren in de haven: de havenautoriteiten, vrachtvervoerders, verladers, zeevervoerders, expediteurs, terminal operators en andere gerelateerde bedrijven en overheidsinstellingen. Via deze weg wordt het volledige logistieke traject bestreken: van contractmanagement tot onder andere cargoboekingen, het tracken van zendingen en veiligheids- en fiscale aangiftes. De tool moet er uiteindelijk voor zorgen dat goederen sneller en efficiënter verscheept worden.

‘We zijn vereerd dat we Port of Antwerp mogen blijven helpen om de elektronische uitwisseling van data tussen bedrijven en autoriteiten te vereenvoudigen en dat we de bedrijven in de havencommunity mogen ondersteunen met transparantie en efficiency in de supply chain’, zegt Roy van Aalst, vice president sales Benelux bij Descartes. ‘De mogelijkheden van Descartes Global Network voorzien de havenbedrijven en andere logistieke community’s van een platform voor effectieve samenwerking met alle handelsorganisaties.’

Dit artikel is afkomstig van Computable.be (https://www.computable.be/artikel/6279071). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt
Sponsored content 

HPE information Governance solutions: controle over uw data

Door datagroei, hogere gebruikerseisen en regelgeving wordt datamanagement een steeds grotere uitdaging. En dat terwijl uw bedrijfsdata ook uw waardevolste bezit is. Met de flexibele, modulaire datamanagement-oplossingen van Hewlett Packard Enterprise neemt u het heft in handen en haalt u bruikbare inzichten uit uw data tegen zo laag mogelijke kosten. 

Ontdek in deze whitepaper hoe u Information Governance proactief aanpakt met maximaal voordeel en minimale kosten.

Lees hier verder.


Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.