CTG breidt uit naar Frankrijk via Soft Company

Franse vlag

De Amerikaanse ict-leverancier CTG neemt Soft Company uit Parijs over. Dat is een advies- en engineeringbedrijf gespecialiseerd in bedrijfs- en informatiesystemen. Via de aankoop breidt CTG zijn Europese aanwezigheid uit naar Frankrijk en voegt het complementaire diensten en oplossingen toe aan zijn portfolio.

CTG (voluit: Computer Task Group) is in 1966 opgericht, waarna in 1990 CTG België het levenslicht zag. Daarnaast beschikt het over Europese vestigingen in Luxemburg en het Verenigd Koninkrijk. Deze kantoren vallen onder CTG Europe. Het bedrijf heeft zijn hoofdvestiging in het Amerikaanse Buffalo en stelt zo'n drieduizend mensen tewerk. Hiervan zijn er ongeveer achthonderd werkzaam in West-Europa.

Het Franse Soft Company is opgericht in 1991 en telt meer dan tweehonderd medewerkers. Zij zijn actief in het zakelijke en technische domein, gericht op het bankwezen, verzekeringen, applicatieontwikkeling en data-analyse.

Frankrijk

Via de overname wordt Soft Company een dochteronderneming van CTG Europe. Hiermee breidt CTG zijn dienstverlening uit naar Frankrijk. Dit versterkt naar eigen zeggen de marktpositie in België en Luxemburg en biedt een grotere schaal en ruimer aanbod om Europese klanten te bedienen.

‘Aangezien onze activiteiten in Europa blijven groeien, was het voor ons strategisch belangrijk een partner te vinden in Frankrijk die onze visie deelde en bijkomende diensten kon leveren om onze klanten te helpen bij hun werkzaamheden in de digitale wereld’, vertelt Filip Gydé, senior vice president en algemeen directeur van CTG Europe.

Soft Company blijft onder leiding staan van het huidige managementteam, bestaande uit Moïse Torjmane, Léon Levy en Serge Saada.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Sponsored content 

HPE information Governance solutions: controle over uw data

Door datagroei, hogere gebruikerseisen en regelgeving wordt datamanagement een steeds grotere uitdaging. En dat terwijl uw bedrijfsdata ook uw waardevolste bezit is. Met de flexibele, modulaire datamanagement-oplossingen van Hewlett Packard Enterprise neemt u het heft in handen en haalt u bruikbare inzichten uit uw data tegen zo laag mogelijke kosten. 

Ontdek in deze whitepaper hoe u Information Governance proactief aanpakt met maximaal voordeel en minimale kosten.

Lees hier verder.


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-02-16T11:30:00.000Z Suzanne Martens


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.