Commvault stelt Copaco aan als distributeur BeLux

Back-up- en herstelspecialist Commvault heeft Copaco aangesteld als distributeur voor België en Luxemburg. Copaco en Commvault werken al jaren samen in Nederland.

De deal betekent dat Commvault-resellers in de BeLux-markt nu kunnen kiezen uit meerdere distributeurs. Na de succesvolle samenwerking in Nederland met Copaco, was dat een logische stap, klinkt het.

‘Commvault is een volledig kanaal-georiënteerde onderneming en onze business steunt sterk op onze partners en de manier waarop ze de diverse noden van onze klanten kunnen inlossen’, zegt Nasreen Husain, partner business manager for Belux bij Commvault. ‘Over de jaren hebben we een rijk en divers partnerecosysteem opgezet, waarin de distributeurs een kritieke rol spelen. We zijn blij dat Copaco ons vervoegt nu we dat ecosysteem verder uitbreiden en organisaties helpen om de controle over hun data te behouden.’

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Sponsored content 

HPE information Governance solutions: controle over uw data

Door datagroei, hogere gebruikerseisen en regelgeving wordt datamanagement een steeds grotere uitdaging. En dat terwijl uw bedrijfsdata ook uw waardevolste bezit is. Met de flexibele, modulaire datamanagement-oplossingen van Hewlett Packard Enterprise neemt u het heft in handen en haalt u bruikbare inzichten uit uw data tegen zo laag mogelijke kosten. 

Ontdek in deze whitepaper hoe u Information Governance proactief aanpakt met maximaal voordeel en minimale kosten.

Lees hier verder.


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-03-14T14:36:00.000Z Frederic Petitjean


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.