Soudal Quick-Step demarreert met Transfer Solutions

Data-analyse bij Soudal Quick-Step met hulp van Transfer Solutions. Fotograaf: Wout Beel

Transfer Solutions gaat op gebied van data-analyse samenwerken met de Belgische wielerploeg Soudal Quick-Step. Het it-bedrijf uit Leerdam ondersteunt het team van Fabio Jakobsen, Yves Lampaert en Remco Evenepoel bij het analyseren van race- en trainingsgegevens.

De renners van het team maken gebruik van Shimano Power Meters, Garmin-hoofdunits en hartslagmeters, en Core-lichaamstemperatuursensoren. Daardoor komen er veel race- en trainingsgegevens beschikbaar zijn voor de coaches en het management. Transfer Solutions helpt bij het analyseren van deze gegevens en kijkt naar patronen en details om de prestaties van de renners te optimaliseren. Ook worden raceprofielen en gegevens zoals weersvoorspellingen en omstandigheden bekeken om betere keuzes te maken over bijvoorbeeld racetactieken en materiaal.

Volgens Soudal Quick-Step-hoofdcoach Koen Pelgrim heeft zijn team al een overvloed aan gegevens beschikbaar. Maar de kunst is om voordeel uit deze gegevens te halen. De hulp van Transfer Solutions komt daarom als geroepen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden
Sponsored content 

HPE information Governance solutions: controle over uw data

Door datagroei, hogere gebruikerseisen en regelgeving wordt datamanagement een steeds grotere uitdaging. En dat terwijl uw bedrijfsdata ook uw waardevolste bezit is. Met de flexibele, modulaire datamanagement-oplossingen van Hewlett Packard Enterprise neemt u het heft in handen en haalt u bruikbare inzichten uit uw data tegen zo laag mogelijke kosten. 

Ontdek in deze whitepaper hoe u Information Governance proactief aanpakt met maximaal voordeel en minimale kosten.

Lees hier verder.


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2023-03-01T12:54:00.000Z Alfred Monterie


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.