Acquia Academy leidt productgebruikers op

Acquia, het bedrijf voor digitale ervaringen en het bedrijf achter Drupal, introduceert de Acquia Academy. Dit biedt een aanbod aan online cursussen voor Drupal- en Acquia-producten. Deze cursussen zijn voor iedereen kosteloos beschikbaar.

De Acquia Academy-trainingen worden toegevoegd aan de learning services-programma’s van Acquia. Het gehele jaar worden live cursussen aangeboden. Dit gebeurt online en op verschillende locaties. Ook worden op maat gemaakte sessies aangeboden en biedt de academie hybride flipped-classroom-trainingen. Deze online lessen en oefeningen worden ondersteund met live-instructies. Tot slot is er Acquia Certification-examinering beschikbaar. Dit is voor professionals die hun beheersing van, en ervaring met Drupal en Acquia willen valideren.

Een voorbeeld van de trainingen in de Acquia Academy zijn de nieuwe Drupal 8-cursussen. Deze helpen marketeers en developers bij de overstap naar de nieuwste Drupalversie. Ook andere cursussen zijn beschikbaar en in de komende periode zullen er meer worden toegevoegd.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-03-09T12:26:00.000Z Kevin Stickens


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.