Cegeka werft developers via omscholing

Opleiding volwassenen educatie

It-bedrijf Cegeka start in januari 2017 met een eigen softwareopleiding. Cegeka wil met deze school twintig mensen omscholen tot softwareontwikkelaar.

Cegeka heeft in België 160 openstaande vacatures, waarvan een vijftigtal voor softwareontwikkelaars. Het bedrijf wil nu via een softwareopleiding twintig deelnemers omscholen tot developer en hiermee de vacatures vullen. Het zoekt mensen die een aantal jaren ervaring hebben opgebouwd in een andere sector en nu een andere kant op willen in hun carrière. Zij moeten over een gezonde dosis interesse in it beschikken.

De kandidaten volgen gedurende veertien weken een opleiding die volgens de dienstverlener gelijk staat aan een professionele bacheloropleiding Informatica. Onder meer komt de Agile softwareontwikkeling aan bod. 

De zogenaamde 'Cegeka School' is gevestigd in Leuven. Deelnemers worden na afronding van de opleiding opgenomen in de verschillende software development-teams bij alle Belgische vestigingen in Antwerpen, Leuven, Gent, Hasselt. Ze kunnen ook worden ingezet bij Cegeka-klanten in de regio Brussel, Antwerpen, Gent en Leuven.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-11-16T15:19:00.000Z Kevin Stickens


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.