End-to-end erp-cloud voor metaalbedrijven

Metaal slijpen vuur productie

Softwaredeveloper ESC uit Nazareth introduceert een op maat gemaakt erp-systeem voor metaal- en maakbedrijven. Het platform is gebaseerd op Microsoft Dynamics 365 Business Central en is de eerste Business Central add-on app die in ons land gelanceerd wordt in de Appsource.

Het Metal Manager erp-systeem komt bij de Appsource in het rijtje van productie te staan en moet het volgens de makers hebben van snelheid, flexibiliteit en gebruiksgemak. Het is de eerste volledig end-to-end software-oplossing (van inkoop over productie tot facturatie) op de Benelux-markt in de cloud voor dit segment.

‘We mikken specifiek op metaal- of maakbedrijven en willen zoveel mogelijk productieprocessen automatiseren’, zegt Erwin Casteels van ESC. ‘Wanneer een order binnenkomt heb je als metaalbedrijf geen moment te verliezen, time is letterlijk money. Met dit erp-systeem kunnen routinetaken zoals offertes of calculaties eenvoudigweg gekopieerd worden.’

Eens een stuk een eerste keer is gemaakt, herkent de software van Metal Manager de manier waarop en de materialen waarmee dat stuk geproduceerd werd. Bovendien kan de herkomst van een lot, partij of artikel getraceerd worden tot aan de leverancier. ‘Dat werkt een pak sneller en voorkomt problemen zoals voorraadtekorten in de toeleveringsketen’, stelt Casteels.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-10-05T08:40:00.000Z Frederic Petitjean


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.