GitLab en IBM willen samen devops-proces versnellen

Het ontwikkelaarsplatform Gitlab kondigt een strategisch partnership aan met IBM, waarbij GitLab in de IBM Cloud Pak wordt opgenomen. IBM-klanten krijgen zo toegang tot de oplossingen van Gitlab om cloudapplicaties te bouwen.

GitLab for IBM Cloud Pak, is het nieuwe platform gedoopt. Het moet de samenwerking tussen teams verbeteren en hun productiviteit verhogen met een compleet en eenvoudig devops-platform, zegt IBM. Dat moet leiden tot betere software, die sneller en goedkoper is te ontwikkelen. Die software mag in elke taal geschreven worden en zowel op OpenShift, een IBM Z-Systeem, Google Cloud of AWS draaien. 

‘IBM-klanten willen applicatiesuites bouwen met behulp van Cloud Paks om te profiteren van technologieën zoals automatisering, machine learning en IBM Watson’, zegt Evaistus Mainsah, general manager van IBM Cloud Private Ecosystem. ‘Met dit nieuwe partnerschap leveren GitLab en IBM een complete oplossing om in die werklast te implementeren met gegarandeerde beveiliging en compliance. Met GitLab krijgen IBM-klanten een complete toolchain om software voor cloudtoepassingen te automatiseren. Samen krijgen onze gezamenlijke klanten een unieke, open en hybride oplossing voor devops.’ 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2021-01-18T12:01:00.000Z Frederic Petitjean


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.