Pauwels Consulting neemt Nederlandse Open Web over

België en Nederland

Het Belgische Pauwels Consulting kondigt de overname aan van de Java-specialist Open Web uit Nieuwegein. Het is de derde overname in Nederland op korte tijd voor Pauwels Consulting.

Met de overname van Open Web krijgt Pauwels Consulting er een derde Nederlandse kantoor bij. Naast de vestigingen in Rotterdam en Hoofddorp is er nu een extra uitvalsbasis in Utrecht.

‘Open Web is een bedrijf met ervaren nichespecialisten, interessante klanten en een enorm groeipotentieel’, zegt Bert Pauwels, oprichter en directeur van Pauwels Consulting. ‘De sterke kennis van Java, Bloomreach, front-end en mobile development en het cliënteel van Open Web zijn complementair aan de kennis en klanten van Developers.nl, die we begin 2020 in de groep mochten verwelkomen.’ Eind februari lijfde Pauwels ook al het detacheringsbureau Bruggenbouwers in, gespecialiseerd in het detacheren van ingenieurs voor civiele techniek. 

Ook bij Open Web zien ze de overname zitten. ‘Het voelt goed om Open Web na zeven jaar over te laten aan een ondernemer als Bert Pauwels’, klinkt het bij oprichters Levente Bokor en Ebrahim Aharpour. ‘We voelden dat het voor de groei van Open Web en onze collega’s nodig was om bij een grotere groep aan te sluiten.’

Door de overname krijgen Bokor en Aharpour nu ook meer tijd voor nieuwe avonturen. ‘Zo zullen we bijvoorbeeld meer aandacht kunnen besteden aan de doorontwikkeling van onze e-mail-beveiliging Kevlarr.io.’

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2021-01-26T11:51:00.000Z Frederic Petitjean


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.