SD Worx neemt meerderheid in Teal Partners

Partners handen

SD Worx is meerderheidsaandeelhouder geworden van softwareontwikkelaar Teal Partners. De Europese hr- en payrolldienstenleverancier haalt bijna driekwart van de aandelen binnen.

Het Antwerpse Teal Partners en SD Worx kennen elkaar al lang en werkten vaak nauw samen bij het ontwikkelen van producten en diensten. SD Worx was al twee jaar minderheidsaandeelhouder. Teal Partners heeft 28 medewerkers en mag Deloitte, Xerius en Actief Interim tot zijn klanten rekenen. De ontwikkelaar behoudt zijn eigen identiteit en merk en blijft ook werken voor klanten van elke omvang in verschillende sectoren.

‘Teal Partners helpt zijn klanten bij de digitale transformatie van hun corebusiness, een missie die sterk lijkt op onze focus op digitale innovatie om onze klanten en hun medewerkers zo goed mogelijk van dienst te zijn. We hebben gezien waartoe dit jonge bedrijf in staat is en moedigen de ondernemingszin aan. Door hen financieel en strategisch te versterken, vertrouwen we erop dat ze hun volledige potentieel zullen realiseren’, zegt Tom Wouters, chief product officer bij SD Worx.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2021-05-27T09:50:00.000Z Frederic Petitjean


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.