GuardSquare win fintech-prijs Pitch 360

GuardSquare Heidi Rakels Pitch 360

De Leuvense fintech-beveiliger GuardSquare heeft de Pitch 360 gewonnen, de eerste Fintech startup-competitie, georganiseerd door Innovate Finance.

Pitch 360 vond plaats tijdens de Innovate Finance Global Summit, een jaarlijkse conferentie die spelers uit de fintech-wereld samenbrengt. De bedoeling van de competitie is om de meest veelbelovende innovaties uit het wereldje in de kijker te zetten.

De deelnemers hielden daarvoor een pitch van zes minuten voor het publiek van de conferentie. Die pitches waren opgedeeld in verschillende categorieën: ai, blockchain, financial inclusion, en zo verder. GuardSquare, dat kantoren heeft in Leuven en San Francisco, won de pitch in de categorie Cybersecurity en was ook de algemene winnaar.

‘Ik had nooit gedacht dat een beveiligingsbedrijf de Pitch 360 zou kunnen winnen’, reageert GuardSquare-ceo Heidi Rakels. ‘Hieruit blijkt dat fintech-bedrijven en financiële instellingen zich bewust worden van het belang van veiligheid. Ik ben er van overtuigd dat het ontwerpen van innovatieve technologie hand in hand moet gaan met het ontwerpen van geavanceerde beveiliging. Dat is de enige manier waarop die innovatietechnologie op lange termijn succesvol kan zijn.’

‘Heidi en GuardSquare hebben uiteindelijk gewonnen vanwege hun uitvoerige pitch die de elegante technologische oplossingen van het bedrijf presenteert voor gekende problemen in de industrie’, zegt jurylid Rumi Morales, van CME Group. ‘Ook het zakenmodel, de algemene marktopportuniteiten en het getalenteerde managementteam kwamen mooi aan bod.’ 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-04-19T11:22:00.000Z Frederic Petitjean


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.