Managed hosting door True

Oxynade haalt 1,8 miljoen euro op bij Newion

 

Groeikapitaal

Het Nederlandse investeringsfonds Newion pompt 1,8 miljoen euro in het Gentse Oxynade. Arkafund en het Vlaams Innovatiefonds stappen tegelijkertijd uit het bedrijf.

Oxynade biedt organisatoren en eigenaars van concert- en evenementenzalen een platform aan waarlangs ze tickets en toegangsbewijzen kunnen verkopen (e-ticketing as a service, zoals het bedrijf het zelf noemt). Het aanbod omvat ook back office-diensten zoals het verwerken van betalingen en helpdesks. De onderneming werd een kleine tien jaar geleden opgericht en is ondertussen in acht landen actief.

‘Newion Investments is de perfecte partner voor Oxynade om de Europese groei te versnellen’, zegt ceo Hans Nissens. ‘Dit is een perfecte match met onze strategie en zal ons toelaten om de toppositie in de eTaaS-markt nog sneller te bereiken.’

Newion werd opgericht in 2000 en focust voornamelijk op technologie- en softwarebedrijven in de Benelux. Onder meer Collibra, 24iMedia, Nallian en The Next Ad zit al in de portfolio van het fonds. 

Dit artikel is afkomstig van Computable.be (https://www.computable.be/artikel/6012524). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×