Getty Images begrijpt nu ook Nederlands

Getty Images vergroot zijn focus op België met de lancering van een Nederlandstalige iStock-website. Vanaf nu is het mogelijk om beelden te zoeken met termen als ‘groene vingers’, ‘kattekwaad’ of ‘knuffelen’.

Getty Images heeft vandaag de lancering aangekondigd van de Nederlandse versie van de iStock by Getty Images-website. Niet alleen de website, maar ook de zoekfunctie is verbeterd. De zoekresultaten sluiten nu beter aan op Vlaamse gebruiken en woorden.

‘Iedere taal heeft wel een paar woorden of termen die lastig in het Engels te vertalen zijn. De Nederlandse taal vormt daarop geen uitzondering’, zegt Timo Klaassen, director Benelux bij Getty Images. ‘We hebben de culturele achtergrond van populaire Nederlandse zoektermen zorgvuldig bestudeerd en verwerkt in het iStock-woordenboek.’

Met deze lancering biedt iStock by Getty Images nu naast het Engels ondersteuning aan in 14 andere talen: Frans, Italiaans, Duits, Spaans, Portugees (Portugal), Portugees (Brazilië), Pools, Russisch, Japans, Koreaans, Nederlands, Zweeds, Turks en Traditioneel Chinees (Hongkong).

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-06-29T12:18:00.000Z Frederic Petitjean


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.