Managed hosting door True

Getty Images begrijpt nu ook Nederlands

 

Getty Images vergroot zijn focus op België met de lancering van een Nederlandstalige iStock-website. Vanaf nu is het mogelijk om beelden te zoeken met termen als ‘groene vingers’, ‘kattekwaad’ of ‘knuffelen’.

Getty Images heeft vandaag de lancering aangekondigd van de Nederlandse versie van de iStock by Getty Images-website. Niet alleen de website, maar ook de zoekfunctie is verbeterd. De zoekresultaten sluiten nu beter aan op Vlaamse gebruiken en woorden.

‘Iedere taal heeft wel een paar woorden of termen die lastig in het Engels te vertalen zijn. De Nederlandse taal vormt daarop geen uitzondering’, zegt Timo Klaassen, director Benelux bij Getty Images. ‘We hebben de culturele achtergrond van populaire Nederlandse zoektermen zorgvuldig bestudeerd en verwerkt in het iStock-woordenboek.’

Met deze lancering biedt iStock by Getty Images nu naast het Engels ondersteuning aan in 14 andere talen: Frans, Italiaans, Duits, Spaans, Portugees (Portugal), Portugees (Brazilië), Pools, Russisch, Japans, Koreaans, Nederlands, Zweeds, Turks en Traditioneel Chinees (Hongkong).

Dit artikel is afkomstig van Computable.be (https://www.computable.be/artikel/6052580). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.