Managed hosting door True

Arrow ECS komt met IoT-innovatieprogramma

 

internet of things

Distributeur Arrow ECS kondigt het Things Evolved: IoT Innovator Program aan. Hiermee krijgen partners toegang tot internet of things (IoT)-kennis, -kunde en -producten van Arrow. Het programma moet bijdragen aan de ontwikkeling van IoT-oplossingen in de EMEA-regio.

Het innovatieprogramma is gericht op value-added resellers, managed service partners, solution-providers en systeem-integrators. Zij krijgen toegang tot Arrows kennis en kunde op het gebied van IoT, om hiermee een complete IoT-oplossing aan eindklanten te kunnen bieden.

Arrow ECS ontwikkelt specifieke IoT-stacks. Dat doet het in samenwerking met partners die actief zijn in IoT-verticals, zoals smart cities, industriële IoT, gezondheidszorg en automotive/transport. Via het innovatieprogramma krijgen partners toegang tot de IoT-solutionstacks met daarin alle aspecten van sensoren, connectivity, cloud, analytics, security, it-infrastructuur, managed services tot en met end-of-life asset disposition.

Daarnaast biedt het innovatieprogramma toegang tot certificering van de Arrow Things Evolved Partner-accreditatie, bieden de Arrow-verkopers bedrijfsanalyses, krijgen partners toegang tot leads voor IoT-projecten en kunnen zij een beroep doen op IoT-trainingen en -marketingexpertise.

‘Een belangrijk onderdeel van het programma is de koppeling van deelnemende Things Evolved-partners aan IoT-projecten die Arrow genereert vanuit zijn IoT-activiteiten. Things Evolved-klanten profiteren hierbij van Arrows expertise in het verzamelen en transporteren van IoT-data’, aldus Bart van Rheenen, managing director Benelux bij Arrow ECS. 

Dit artikel is afkomstig van Computable.be (https://www.computable.be/artikel/6174599). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.