Arrow ECS komt met IoT-innovatieprogramma

internet of things

Distributeur Arrow ECS kondigt het Things Evolved: IoT Innovator Program aan. Hiermee krijgen partners toegang tot internet of things (IoT)-kennis, -kunde en -producten van Arrow. Het programma moet bijdragen aan de ontwikkeling van IoT-oplossingen in de EMEA-regio.

Het innovatieprogramma is gericht op value-added resellers, managed service partners, solution-providers en systeem-integrators. Zij krijgen toegang tot Arrows kennis en kunde op het gebied van IoT, om hiermee een complete IoT-oplossing aan eindklanten te kunnen bieden.

Arrow ECS ontwikkelt specifieke IoT-stacks. Dat doet het in samenwerking met partners die actief zijn in IoT-verticals, zoals smart cities, industriële IoT, gezondheidszorg en automotive/transport. Via het innovatieprogramma krijgen partners toegang tot de IoT-solutionstacks met daarin alle aspecten van sensoren, connectivity, cloud, analytics, security, it-infrastructuur, managed services tot en met end-of-life asset disposition.

Daarnaast biedt het innovatieprogramma toegang tot certificering van de Arrow Things Evolved Partner-accreditatie, bieden de Arrow-verkopers bedrijfsanalyses, krijgen partners toegang tot leads voor IoT-projecten en kunnen zij een beroep doen op IoT-trainingen en -marketingexpertise.

‘Een belangrijk onderdeel van het programma is de koppeling van deelnemende Things Evolved-partners aan IoT-projecten die Arrow genereert vanuit zijn IoT-activiteiten. Things Evolved-klanten profiteren hierbij van Arrows expertise in het verzamelen en transporteren van IoT-data’, aldus Bart van Rheenen, managing director Benelux bij Arrow ECS. 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-08-03T15:48:00.000Z Suzanne Martens


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.