Managed hosting door True

Medialaan komt met premiumversie van Stievie

 

Televisie

Medialaan (het bedrijf achter VTM) maakt een Premium-versie van zijn tv-app Stievie beschikbaar, waarin achttien zenders zitten. Die zijn live en uitgesteld tot zes dagen te bekijken. Een abonnement kost 9,99 euro per maand.

Stievie, de tv-app van Medialaan, krijgt een betalend broertje: Stievie Premium. Met de app zijn onder meer VTM, Q2, Eén, Canvas en Ketnet te bekijken. Ook de zenders van SBS (Vier, Vijf en Zes) zitten in het aanbod. De programma’s kunnen op de smartphone of tablet bekeken worden of op een tv-scherm via Airplay en Chromecast. Het is ook mogelijk om opnames te maken, die later zonder internetverbinding te bekijken zijn.

Wat de Medialaan-zenders betreft, kan men reclame bij uitgesteld kijken of bij opnames niet doorspoelen. Het gaat om kortere blokken van twee minuten met gepersonaliseerde reclame. Ook tijdens het live kijken worden de reclameblokken van de kanalen van Medialaan vervangen door gepersonaliseerde reclame.

Stievie Premium kost 9,99 euro per maand en wordt daarmee een concurrent voor het tv-aanbod van Telenet en Proximus. Per abonnement kan voorlopig slechts één stream worden bekeken. In de toekomst zal het aanbod worden uitgebreid met bijkomende pakketten. Zo komen er ook formules voor het kijken op meerdere schermen tegelijk. 

Dit artikel is afkomstig van Computable.be (https://www.computable.be/artikel/6183378). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer overLees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×