Managed hosting door True

Keep Contact houdt pers in de gaten met Watson

 

Onderzoek security

Het Luxemburgse pers- en pr-bureau Keep Contact zet een nieuwe tool in om persoverzichten voor zijn klanten op te maken. Voortaan neemt Watson Explorer, de digitale asisstent van IBM, die klus voor zijn rekening. IRIS Luxemburg stapt mee in het project.

Keep Contact gaat als eerste communicatiebureau ter wereld Watson Explorer inzetten om persdocumenten te scannen voor zijn klanten. Watson Explorer, ontwikkeld door IBM, kan een grote hoeveelheid informatie doorzoeken, relevante inhoud selecteren (trefwoorden, thema’s...) en een eerste analyse uitvoeren.

De software integreert al die bewerkingen om het eigen kennisniveau te verhogen en zo nog relevanter te werken. ‘Mediamonitoring is een echte motor voor het concurrentievermogen’ zegt Ludivine Plessy, oprichtster en directrice van Keep Contact. ‘Watson Explorer geeft Keep Contact een nieuwe dimensie op het gebied van mediamonitoring en -analyse. Met deze cognitieve tool produceren we nu persoverzichten van een hoge kwaliteit dankzij de kwaliteit, relevantie en toegevoegde waarde van hun inhoud.’

Keep Contact werd tien jaar geleden opgericht in Luxemburg. Het bedrijf heeft ook kantoren in België en Frankrijk. Het was een pionier op het vlak van monitoring doordat het al zeer vroeg investeerde in performante digitale tools voor monitoring en analyse van gegevens.

Dit artikel is afkomstig van Computable.be (https://www.computable.be/artikel/6233760). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.