Dell Technologies in zee met renstal McLaren

De legendarische automobiel- en racegrootheid McLaren gaat een langdurig partnership aan met Dell Technologies. Alle merken uit de Dell-stal, waar onder Dell, VMWare en RSA, zullen technologische expertise aan de McLaren-groep ter beschikking stellen.

De eerste stap van de samenwerking is al concreet: de McLaren Technology Group heeft onlangs de eerste fase van de it-transformatie naar een hybride cloud-aanpak afgesloten. Het maakt nu gebruik van een aantal moderne, flexibele, geautomatiseerde datacenters op basis van 'compute, storage en infrastructuur-beheersoftware' van Dell EMC. 

Dell zal verder een rol spelen in alle geledingen van McLaren’s dagelijkse operaties, inclusief ondersteuning voor het ontwerp en de productie, trackside operations, telemetrie, veiligheidssystemen, opslag, e-sports en simulatie, fan engagement en het optimaliseren van de ervaring voor bezoekers. McLaren en Dell zijn van plan om later ook samen te werken op het gebied van beveiligings-, cloud-, digital- en workplace-transformatietechnologie.

‘De overeenkomst gaat verder dan het traditionele sponsorship-model’, zegt directeur Zak Brown van McLaren Technology Group. ‘Beide organisaties lijken erg op elkaar. We worden allebei gedreven door technologische innovatie en we geloven in datagedreven technologie. Formule 1 is een prestatiegerichte omgeving en dankzij het partnership met Dell beschikken we over mogelijkheden om in de gehele McLaren-organisatie op een hoger niveau te presteren.’

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-02-12T15:53:00.000Z Frederic Petitjean


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.