Konica Minolta neemt Belgische Aurelium over

Overeenkomst handen schudden deal

Het Japanse Konica Minolta neemt het Kontichse it-bedrijf, Aurelium over. De acquisitie moet de positie van Konica Minolta op de it-markt versterken en een uitgebreider portfolio aan diensten en expertise mogelijk maken.

Met de overname wil Konica Minolta een volwaardige it-dienstverlener worden en een antwoord kunnen bieden op de steeds veeleisender vraag van klanten. Het Japanse bedrijf zal onder meer het vorig jaar geïntroduceerde concept ‘Workplace Hub’ samen met Aurelium op de Belgische markt brengen. Workplace Hub is een it-oplossing voor bedrijven die alle technologie van een organisatie samenbrengt in één centraal platform. De Workplace Hub ondersteunt kleine, middelgrote en grote ondernemingen bij hun digitale transformatie en biedt een oplossing voor de groeiende complexiteit van it. De introductie staat gepland voor later dit jaar.

Aurelium telt een vijftigtal medewerkers en kan teren op meer dan dertig jaar expertise. Het bedrijf zal zijn naam en eigenheid behouden en blijven werken vanuit Kontich. Het huidige operationele management, met Philippe Reinardts als coo en Gert Lambers als cc&to, blijft aan boord,

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-05-03T10:16:00.000Z Frederic Petitjean


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.