Awingu introduceert Awingu versie 4.0

Werkplaats kantoor bureau werk werken

Het Gentse Awingu introduceert versie 4.0 van zijn unified workspace-suite. Het is de eerste grote update in meer dan twee jaar.

Awingu is een workspace aggregator, die gebruikers toegang geeft tot de it-omgeving van de organisatie, zoals bedrijfsapplicaties, bestanden en gegevens. Werknemers kunnen op elk moment werken met elk toestel (pc, tablet, smartphone) dat over een webbrowser beschikt, op kantoor, onderweg of thuis. Alles wordt centraal beheerd en de bedrijfsgegevens blijven binnen de beveiligde bedrijfsomgeving.

‘De introductie van Awingu 4.0 is groot nieuws voor ons, onze partners en onze klanten’, zegt ceo Walter van Uytven. ‘Het is fundamenteel voor onze visie op unified workspaces en end user-computing.’

Awingu 4.0 brengt vernieuwingen op drie vlakken. Er komt een nieuwe manier van navigeren met een inklapbare navigatie-bar aan de linkerkant van het scherm, notificaties worden prominenter getoond en het gebruik van smart cards is sterk verbeterd. Voorts komt er een ingebouwde ‘Reverse Proxy’ waarmee interne webapplicaties (intranets of Sharepoint-sites) geaggregeerd kunnen worden. Tot slot komt er meer aandacht voor compliance en veiligheid, in lijn met de nieuwe GDPR-regels.  

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-05-04T11:53:00.000Z Frederic Petitjean


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.