Nieuwe topman voor Brusselse Mobilexpense

Xavier Deleval en Pieter Geeraerts Mobilexpense

Van Links naar rechts: Xavier Deleval en Pieter Geeraerts

Het Brusselse MobileXpense, gespecialiseerd in software voor reis- en onkostenbeheer, heeft een nieuwe ceo. Pieter Geeraerts vervangt medeoprichter Xavier Deleval als hoofd van het bedrijf.

Mobilexpense werd in 2000 opgericht door Xavier Deleval en Patrick Billiet, die voordien ook al samenwerkten bij Shell. Het verleent zijn diensten aan multinationals zoals Bridgestone, UCB en Burger King. De software biedt een intelligente integratie van specifieke nationale wetten en bedrijfsbeleid. In december 2017 investeerde Fortino Capital twintig miljoen euro om de producten en diensten verder te ontwikkelen en Mobilexpense te begeleiden in zijn groeitraject.

De groei van Mobilexpense brengt ook een verandering in het management met zich mee, zo verklaart het bedrijf de aanstelling van Geeraerts in een persbericht. Pieter Geeraerts heeft een solide track record in het managen van groei, met een focus op grote ondernemingen. In zijn meest recente posities heeft hij een aanzienlijke groei gerealiseerd voor Basware - in de sector van bedrijfssoftware - als country manager voor de Benelux en Frankrijk. Nog recenter was hij actief in de betaalsector, waarbij hij de verkooporganisatie en -processen bij Worldline optimaliseerde, eerst als hoofd van de verkoop voor Benelux en later op internationaal niveau als hoofd van global bid management & strategic deals.

Samen met de nieuwe topman introduceert Mobilexpense ook een nieuwe app: Spendcatcher. De app ‘leest’ betalingsbewijzen en maakt automatisch een uitgave aan in Mobilexpense. Hierdoor kunnen gebruikers hun onkosten in enkele klikken beheren. Mobilexpense zal ook een volledig vernieuwde webversie van deze oplossing introduceren.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-05-30T10:31:00.000Z Frederic Petitjean


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.