Blujay neemt Grosvenor Systems over

samenwerking

Het Brits-Australische Blujay Solutions, leverancier van supply chain-software en -diensten, neemt Grosvenor International Systems over, gespecialiseerd in douane- en compliance-oplossingen voor de Britse en Europese markt. Met deze overname wil Blujay zijn positie in geïntegreerde douaneoplossingen versterken.

Blujay Solutions levert supply chain-software en -diensten retailers, distributeurs, expediteurs, fabrikanten en logistieke dienstverleners. Grosvenor werd dertig jaar geleden opgericht en helpt importerende en exporterende ondernemingen om de efficiëntie verhogen en de kosten te verlagen.

‘Het tempo van veranderingen in de wereldhandel is ongelooflijk’, zegt Doug Surrett, chief product strategist van Blujay. ‘De Brexit is een ernstige zorg voor veel bedrijven en het toevoegen van de oplossingen van Grosvenor aan ons portfolio draagt bij aan het kunnen verzekeren van compliancy en productiviteit, ongeacht het uiteindelijke resultaat van de Brexit. Ze zijn een fantastisch team en we verwelkomen ze graag bij Blujay.’

Blujay ontstond vorig jaar door het samengaan van Kewill, de Britse leverancier van softwaretoepassingen voor logistieke dienstverleners, verladers en douanes, en het Australische Leanlogistics, dat ze in 2016 overnamen. De naam Blujay (blauwe gaai) verwijst naar de moedige en opvallende vogel, die bekend staat om zijn intelligentie en aanpassingsvermogen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-08-08T11:54:00.000Z Frederic Petitjean


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.