Oracle focust op zorg met overname Gobalto

Oracle heeft het Amerikaanse Gobalto ingelijfd. Het bedrijf biedt cloudoplossingen om klinische testen te stroomlijnen en sneller te laten verlopen.

Het selecteren van de klinische testsites is een tijdrovend en veel handwerk vereisend proces. Gobalto’s oplossingen helpen bij het automatisch selecteren en opzetten van de beste plaatsen om klinische studies uit te voeren. Met de overname Gobalto wil Oracle zijn grote farma-bedrijven helpen om behandelingen zo snel mogelijk tot bij de patiënt te krijgen, zo klinkt het in een persbericht.  

‘We zijn tien jaar geleden een missie gestart om het opstartproces van klinische studies te stroomlijnen omdat we zagen dat het voor farmaceutische bedrijven onhoudbaar werd om duizend sites waar meer dan duizend specialisten werken te behappen met spreadsheets’, zegt Jae Chung, oprichter van Gobalto.

De oplossingen van Gobalto worden nu ingezet op meer dan negentigduizend research-sites voor meer dan tweeduizend klinische studies in tachtig landen. Volgens eigen studies van het bedrijf kan deze fase met haar oplossingen dertig procent sneller afgewerkt worden.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-10-19T10:47:00.000Z Frederic Petitjean
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.