Ricoh neemt Japanse LAC Corporation over

De Japanse printspecialist Ricoh neemt het eveneens Japanse LAC Corporation over. LAC beschikt over inkjettechnologie voor het printen op driedimensionale oppervlakken, zoals zijkanten van auto’s, vrachtwagens, vliegtuigen, banden en glazen flessen.

LAC, opgericht in 1983, heeft een technologie ontwikkeld die het mogelijk maakt inkt met een hoge viscositeit, op een afstand van maximaal 100 mm, rechtstreeks op driedimensionale objecten te printen. Daarmee ontwikkelt, produceert, verkoopt en ondersteunt het bedrijf industriële printsystemen voor onder meer auto’s en flessen met vloeibaar petroleumgas.

De investering in LAC is onderdeel van het Growth Strategy Plan van Ricoh. Door de inkjettechnologie van LAC te combineren met de eigen technologie, wil Ricoh meerwaarde creëren voor haar klanten. Daarnaast is Ricoh van plan om het assortiment van LAC via het eigen netwerk ook in andere regio’s op de markt te brengen.

Ricoh is actief in ruim 200 landen en draaide in zijn laatste boekjaar een omzet van bijna 19,5 miljard dollar.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-11-08T14:06:00.000Z Frederic Petitjean
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.