Gentse Docbyte opent kantoor in Nederland

Nederlandse vlag

Het Gentse it-bedrijf Docbyte heeft een kantoor geopend in Amsterdam. Eerder dit jaar opende het bedrijf ook al een vestiging in Portugal. Docbyte wil nu de ‘nieuwe, uitdagende mogelijkheden verkennen op de Nederlandse markt’, klinkt het.

Hoewel Docbyte met name haar bestaande klanten de service en ondersteuning wil bieden die ze nodig hebben, wil het bedrijf ook nieuwe Nederlandse ondernemingen aantrekken die op zoek zijn naar expertise op het gebied van digitale transformatie. Na de uitbreiding naar Portugal en Spanje eerder dit jaar, was Amsterdam een logische keuze voor het bedrijf en haar klanten.

‘Deze locatie is niet alleen ideaal als hoofdstad van Nederland en als digitale infrastructuur, maar ook als locatie van veel van de belangrijkste banken en verzekeraars’, zegt verkoopdirecteur Peter Brink, die leiding van de Amsterdamse vestiging op zich gaat nemen.

Docbyte werd twee jaar op rij vermeld in de Deloitte Tech Fast 50, een jaarlijkse lijst van de vijftig snelst groeiende technologiebedrijven in België. De onderneming, opgericht in 2006, richt zich onder meer op de digitalisering van zakelijke transacties en het uitbannen van papier. Daarnaast biedt het oplossingen voor een mobiele werkplek en helpt het organisaties bij het automatiseren en stroomlijnen van de bedrijfsprocessen. Dit doet het in samenwerking met partners zoals Box, OpenText en Xerox. Het bedrijf richt zijn dienstverlening op de financiële-, verzekerings-, publieke en zorgsector.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-11-29T16:10:00.000Z Frederic Petitjean


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.