Pegasystems koopt assets van Infruid Labs

Contract ondertekenen

Het Amerikaanse Pegasystems, specialist in crm-software en oplossingen voor procesautomatisatie, heeft de assets gekocht van het Indisch-Amerikaanse Infruid Labs. Voor de klanten betekent de acquisitie dat zij hun data uit Pega-applicaties eenvoudiger kunnen visualiseren en interpreteren.

De business-intelligence- en datavisualisatiesoftware van Infruid moet het bedrijven en organisaties, die vaak over grote hoeveelheden data beschikken, helpen gegevens juist te interpreteren. Door de overname kunnen Pega-klanten vanaf nu op een eenvoudige manier hun data visueel interpreteren, zonder daarvoor een aparte bi-applicatie te moeten aanspreken. Op die manier moeten ook minder voor de hand liggende of zelfs verborgen patronen naar boven komen, zodat betere zakelijke beslissingen zijn te nemen.

‘Pega blijft toonaangevend innovatief op het gebied van ai, beslissingsprocessen en analytics en ik ben erg blij dat de geavanceerde bi- en visualisatiemogelijkheden van Infruid integraal onderdeel gaan uitmaken van de digitale transformatieoplossingen van Pega’, zegt Mahesh Yellai, oprichter van Infruid en nu senior director, data & analytics bij Pegasystems.

Tijdens PegaWorld 2019, dat loopt van 2 t/m 5 juni in Las Vegas, worden deze visualisatiemogelijkheden voor het eerst gedemonstreerd als onderdeel van een nieuwe business-intelligence-oplossing.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-02-13T11:17:00.000Z Frederic Petitjean


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.