Siemens neemt deel Saab Medav over

Siemens gaat de afdeling Noise, Vibration & Harshness (NVH) van Saab Medav Technologies overnemen. Het gaat om oplossingen voor industriële kwaliteitstesten die samen met het team onderdeel worden van de Siemens PLM Software business.

De toevoeging van Saab Medav NVH stelt Siemens in staat om zijn Simcenter-portfolio van testoplossingen voor onderzoek en ontwikkeling aan te vullen met NVH-kwaliteitstesten in de productie. De NVH-technologie en het team worden onderdeel van de Siemens PLM Software business, wat op zich weer een onderdeel is van de Siemens Digital Factory Division. Ze krijgen daar een plek in het Simcenter-portfolio van simulatie- en testoplossingen. Daar zit trouwens ook al het Leuvens LMS in, dat Siemens enkele jaren geleden inlijfde.

Het hoofdkantoor van Siemens PLM staat in Plano, Texas. Het bedrijf bedient ruim 140.000 klanten wereldwijd. 

Saab Medav is eveneens leverancier van de signaalverwerking, communicatie-intelligentie en analyse voor lucht-, land- en zeetoepassingen.  

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-03-26T15:12:00.000Z Frederic Petitjean
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.