Dimension Data en Cisco gaan samen innoveren

Dimension Data en Cisco gaan een nieuw partnership voor co-innovatie aan. Beide bedrijven gaan gebruikmaken van Cisco's wereldwijde netwerk van Co-Innovation Centres om samen te werken aan 5G, internet of things en blockchain.

Daarnaast zullen de twee bedrijven hun bestaande Connected Conservation-programma blijven verbeteren en uitbreiden. Dit programma maakt gebruik van geavanceerde oplossingen om aan natuurbehoud te doen. Door samen te werken, willen beide bedrijven ambitieuzere projecten op poten zetten.

‘Dankzij deze samenwerking verkeren we in een sterkere positie om nieuw aanbod te onderzoeken, testen en ontwikkelen met een snelheid die de traditionele marktcyclus overstijgt’, zegt Ettienne Reinecke, chief technology officer van Dimension Data. ‘Door nauwer samen te werken, delen en gebruiken we ons intellectuele eigendom, zoals producten en code. Daardoor kunnen we sneller werken en kunnen we focussen op toegepaste innovatie die de status quo uitdaagt. Dit zal resulteren in een aantal waardevolle innovaties voor onze klanten.’

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-04-29T10:40:00.000Z Frederic Petitjean


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.