Manual.to wint Corporate Venturing award op Bizidee

Winnaar

Manuel.to heeft, samen met textielbedrijf BekaertDeslee, de Bizon, de Corporate Venturing Award, gewonnen op de ondernemerswedstrijd Bizidee. Die beloont samenwerkingen tussen verschillende ondernemingen.

Manual.to digitaliseert werkinstructies en technische handleidingen op maat van operatoren. BekaertDeslee benaderde de jonge startup Manual.to in 2018 omdat ze een oplossing zochten om instructies op een aantrekkelijke manier te kunnen aanbieden in de negen officiële bedrijfstalen. 

Met de hulp van Manual.to versterkte BekaertDeslee het leerproces van hun trainingsmateriaal en maakten ze het effectiever. Niet alleen gaat het maken en het onderhouden van de instructies nu veel sneller, de operatoren gebruiken de nieuwe instructies ook veel liever en dus veel meer. De betrokkenheid van de medewerkers is gestegen, het aantal productiefouten gedaald. Door het cloudmodel gebeurt de uitrol van nieuwe instructies ook veel sneller dan op papier. Het einddoel is dat operatoren op termijn hun instructies zelf kunnen schrijven en onderhouden. Het gebruik van de software laat toe om deze makkelijk zelf te kunnen maken.

Bizidee en KPMG promoten samenwerkingen tussen deze ondernemingen door elk jaar een summit te organiseren over de succesvolle samenwerkingen tussen startups en grote bedrijven. Ze belonen ook elk jaar één samenwerking met Bizon, de corporate venturing award.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-12-13T10:38:00.000Z Frederic Petitjean
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.