Intracto koopt digitale marketeer Bake & Company

samenwerking

Intracto Group neemt Bake & Company uit Gent over. Die overname moet de digitale marketingtak van het snelgroeiende Intracto versterken. Bake & Company levert onder meer tools waarmee partijen als BMW, Proximus, DPG Media, Media Markt en Samsonite de resultaten van hun digitale marketingcampagnes monitoren.

Bij Bake & Company werken twaalf mensen die zich richten op ‘diagnostics & strategische consultancy’, aldus Intracto in een persbericht. De onderneming stelt samen met klanten kpi’s (key performance indicators) op voor digitale marketing campagnes.

Intracto Group is de laatste tijd flink op overnamepad. Om het bedrijf te versterken op een van de vijf pijlers van zijn dienstverlening, werden in Nederland en België meerdere bedrijven ingelijfd. De onderneming wil klanten helpen in de digitale transformatie en biedt daarvoor allerlei diensten op het gebied van strategie, creatie, content, marketing en technologie onder een dak.

Advies zelf uitvoeren

De oprichter en co-directeur van Bake & Company, Klaas Verbeken, verwacht dat zijn bedrijf onder de vleugels van Intracto Group naast strategisch advies ook beter kan helpen bij de realisatie van die plannen. Ook de andere co-directeur, Kristof Bossuyt, verwacht strategische plannen samen met Intracto Group om te zetten in een breed aanbod van diensten en ook meer bij de uitvoering betrokken te zijn. 

Beide heren nemen een aandeel in de holding van Intracto Group en blijven betrokken bij de ontwikkelingen van de overgenomen activiteiten en medewerkers.

Groeispurt Intracto

Het van oorsprong Belgische digitale bureau Intracto is aan een flinke groeispurt bezig. Het nam onlangs in Nederland de Eindhovense software-ontwikkelaar Isaac en het Utrechtse online-adviesbureau One Shoe over. In 2019 werden ook al drie Nederlandse bedrijven ingelijfd. Computable sprak onlangs met oprichter Pieter Janssens (36).

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2020-07-16T11:17:00.000Z Pim van der Beek


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.