Option sluit zich aan bij LoRa Alliance

Contract ondertekenen

Crescent, de nieuwe holding achter Option, heeft zich aangesloten bij de LoRa Alliance. Het bedrijf wil zo de implementatie van zijn iot- oplossingen in verschillende industrieën bevorderen.

De LoRa Alliance is een non-profitorganisatie die zich inzet voor de verspreiding van energiezuinige netwerken specifiek voor internet of things (iot)-toepassingen, ofwel low power wide area networks (LPWAN) voor iot-toepassingen. Het doet dit door de ontwikkeling en promotie van de LoRa-wan open standaard.

‘We zijn blij dat we ons bij de LoRa Alliance hebben aangesloten’, zegt Alain Van den Broeck, ceo van Option. ‘Options CloudGate IoT-gateway met LoRa-wan-kaart is een van onze best verkopende combinaties. We kunnen LoRa-wan combineren met andere bedrade of draadloze interfaces zoals Modbus, MBus, CAN, GPIO en BLE. Als lid van de LoRa Alliance hebben we in samenwerking met onze partner GetWireless nu toegang tot het grootste iot-ecosysteem om samen te werken en wereldwijd nieuwe kansen te creëren.’

GetWireless is de Noord-Amerikaanse distributeur van iot-oplossingen, met David Smith als vicepresident van iot-oplossingen. Hij zal Crescent vertegenwoordigen in de alliantie in de VS. Smith is een langdurig lid van de Alliance en droeg bij aan de ontwikkeling van het LoRa-wan-protocol.

Het beursgenoteerde Crescent is een technologiegroep onder leiding van Eric Van Zele, die het oude Option verenigde met het it-servicesbedrijf 2invision, de Nederlandse integrator SAIT en verlichtingspecialist Innolumis.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2020-08-19T09:33:00.000Z Frederic Petitjean


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.