Computable lanceert Corona Agility-award

Awards

Covid-19 maakte bedrijven digitaal wendbaarder dan ooit tevoren. En dat element zet Computable België in de kijker met een speciale Computable award rond agility in tijden van corona.

Op internet circuleerde de voorbije maanden een grappige slide. De titel was: 'Wie heeft uw digitale transformatie geleid?' Onder de titel waren drie opties: A. ceo, B. cio of C. Covid-19.

C was omcirkeld op deze slide. Om maar aan te geven dat Covid-19 (plots) veel mogelijk maakte in digitaal opzicht. Vaak simpelweg omdat er geen andere keuze was. Maar vaak ook omdat corona de noodzaak aan digitaal werken benadrukte.

Computable voegt daarom, in zijn reeks van awards, dit jaar per uitzondering één award extra toe: de Corona Agility-award. In aanmerking komen bedrijven (zowel groot als klein) die in tijden van Covid-19 in digitaal opzicht iets uitzonderlijk deden, in functie van hun business. En dat ze dus een toonbeeld waren (of zijn) inzake agility.

Zes Computable Awards

In de loop van september reikt Computable België in totaal zes awards uit. Er waren al vier awards te verdienen, te weten IT Person of the Year, Start-up of the Year, IT Project of the Year en Social Innovation.

Deze keer komen er dus twee bij: een Lifetime Achievement-award, voor iemands indrukwekkende it-carrière. En nu dus ook de Corona Agility-award.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2020-09-04T09:22:00.000Z William Visterin


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.