IK Investment Partners stapt in kapitaal GeoDynamics

Groeikapitaal

De van oorsprong Scandinavische investeringsmaatschappij IK Investment Partners heeft een meerderheidsparticipatie genomen in het Kortrijkse GeoDynamics, specialist in location based-services en telematica-diensten.

GeoDynamics werd opgericht in 2004 en bouwt locatie-gebaseerde softwareoplossingen en tools voor track and trace en mobiele tijdregistratie. Ze focussen zich op bouw-, service-, installatie- en transportbedrijven. Met ruim 44.000 uitgeruste voertuigen bij 2.700 klanten is het in België op dit gebied een toonaangevend bedrijf.

IK Investment Partners verwerft zijn meerderheidsbelang van zowel investeringsmaatschappij Sofindev (dat in 2016 in het bedrijf instapte) als van het managementteam, geleid door de oprichters Peter Vermeesch en Stijn Stragier. Zij herinvesteren samen met IK Investment Partners en behouden de operationele leiding. Financiële details over de transactie zijn niet bekendgemaakt.

‘GeoDynamics biedt een unieke oplossing, met name voor kmo-bedrijven die actief zijn in de bouw-, service-, installatiesector en die de efficiëntie  van hun mobiele medewerkers willen optimaliseren’, zegt Sander van Vreumingen, Partner bij IK Investment Partners.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2020-11-12T10:32:00.000Z Frederic Petitjean
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.