ProUnity wint Deloitte Technology Fast 50

Winnaar

Het Brusselse ProUnity, bouwer van hr-software, heeft de Deloitte Technology Fast 50 van 2020 gewonnen. De prijs bekroont de vijftig snelst groeiende technologiebedrijven in België. ProUnity kon een groei van meer dan 82.000 procent in zijn verkoop voorleggen. Intigriti, het beveiligingsbedrijf waar Inti De Ceukelaire, Computable IT Person of the Year, bij betrokken is, werd tot Rising Star verkozen.

Precies 82.667,34 procent. Dat is het duizelingwekkende groeicijfer dat ProUnity dit jaar liet optekenen. Het bedrijf brengt rekruteerders, freelancers en dienstverleners samen op eenzelfde platform zodat talenten en bedrijven elkaar kunnen vinden.

Op de tweede plaats, met een groei van 2.992,94 procent, eindigde het in Antwerpen gevestigde Byteflies, dat Rising Star was in 2018. Het Brusselse Urbantz werd derde met een groei van 2.204,47 procent. Eyesee uit Gent won de award voor Meest Duurzame Groei, die wordt uitgereikt aan de Fast 50-deelnemer die in de laatste vier voorgaande jaren hoog gerangschikt was in de lijst.

De Rising Star 2020 werd geselecteerd uit de tien meest veelbelovende bedrijven die minder dan vier jaar actief waren. De jury, voorgezeten door Duco Sickinghe, ceo van kapitaalverstrekker Fortino, beoordeelde de pitch van elk bedrijf op basis van de opschaalbaarheid van zijn bedrijfsconcept, het algehele marktpotentieel, de kwaliteit van het management en de disruptieve kracht van zijn innovatie. De winnaar werd Intigriti, een bedrijf dat een platform voor ethisch hacking- en bugbounty-platform heeft ontwikkeld. Inti De Ceukelaire, die dit jaar door Computable als IT Person of the Year werd bekroond, is daar een van de drijvende krachten. 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2020-11-30T11:00:00.000Z Frederic Petitjean


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.