Hitachi versterkt Lumada met GlobalLogic

Armpje drukken

Hitachi neemt GlobalLogic over, een Amerikaanse aanbieder van technologieën om gegevens vast te leggen en ontwerpen te maken in een gedigitaliseerde omgeving. Het Japanse concern wil daarmee het Lumada-ecosysteem versterken.

Onder die paraplu heeft Hitachi een serie oplossingen samengebracht die helpen de digitale transformatie van maatschappelijke infrastructuur zoals spoorwegen, energie en gezondheidszorg te versnellen. Hitachi Vantara, een Amerikaanse dochter van Hitachi, is een belangrijke motor achter Lumada. De acquisitie moet meer synergie brengen tussen Hitachi's vijf hoofdactiviteiten: it, energie, industrie, mobiliteit en 'smart life'.

GlobalLogic is een vooraanstaande speler in de snel groeiende markt voor digital engineering. Digitale engineering is de 'kunst' van het creëren, vastleggen en integreren van gegevens met behulp van digitale vaardigheden. Van tekeningen tot simulaties en 3d-modellen, ingenieurs gebruiken steeds vaker geavanceerde technologieën om gegevens vast te leggen en ontwerpen te maken in een gedigitaliseerde omgeving. GlobalLogic met hoofdkantoor in Silicon Valley heeft 20.000 werknemers in veertien landen waaronder Duitsland, Polen en Israël. Onlangs werd nog het Duitse Meelogic Consulting overgenomen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2021-04-07T10:41:00.000Z Alfred Monterie
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.