Kortrijkse Eres vervoegt House of IT

Partners handen boks

House of IT, eigenaar van Classo, de specialist in interactieve kantoortechnologie, heeft alle aandelen van sectorgenoot Eres overgenomen. De onderneming zegt te willen groeien in Vlaanderen en zijn ict-diensten te diversifiëren.

Vanuit de kantoren van Eres in Kortrijk en Classo in Antwerpen zal House of IT voortaan over heel Vlaanderen zijn drie dienstlijnen aanbieden: documentenbeheer, interactieve meetings en kantoorbeheer. House of IT wil in de toekomst naar eigen zeggen verder uitgroeien naar een ‘totaalleverancier van ict-diensten voor kmo’s, een onestopshop in een flexibel all-in-servicemodel’. Bij Eres was er geen opvolging in het familiale bedrijf, vandaar de verkoop.

‘Samen met de recente overnames van de handelsportefeuille van ABK Services vorig jaar en Qadra dit jaar, vormt deze overname een grote stap om onze klanten over heel Vlaanderen met een regionale aanpak te kunnen bedienen’, zegt ceo Rudi Van Laer van House of IT. ‘Zowel voor verkoop, logistiek als onderhoud zullen onze gezamenlijke klanten kunnen gebruik maken van ict-diensten.’

Door de consolidaties is House of IT op een goede twee jaar meer dan verdubbeld in omvang. De coronaperiode had daar weinig tot geen invloed op. De vennootschappen zullen apart blijven functioneren, maar achter de schermen worden beide organisaties operationeel op elkaar afgestemd, geeft Van Laer nog mee.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2021-09-24T10:35:00.000Z Frederic Petitjean


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.