Tranzer komt naar Trustbuilder.io-marktplaats

Bedrijven die gebruik maken van de TrustBuilder Service Catalog kunnen nu aansluiten op Tranzer om hun klanten openbaar vervoer of andere duurzame mobiliteitsoplossingen te bieden. Het toevoegen van Tranzer als serviceprovider is een belangrijke stap voor TrustBuilder in het uitbouwen van de marktplaatsstrategie.

Tranzer is een ticketing aggregator en maakt het mogelijk om mobiliteit te plannen, boeken en betalen in consumenten-app van bijvoorbeeld reisorganisaties, banken, mobility-as-a-service-providers, hospitality platformen, brandstof- en mobiliteitskaarten en dergelijke. Via een integratie biedt Tranzer zowel openbaar vervoer, deelauto's en scooters, micromobiliteit en parkeren aan. Het bedrijf verenigt meer dan vijftig vervoerders in zeven landen. 

De klanten van Trustbuilder kunnen Tranzer voortaan toevoegen aan hun apps. TrustBuilder breidt haar Service Catalog (zeg maar: digitale marktplaats) voortdurend uit met extra diensten. Het bedrijf kreeg recent een subsidie van het Vlaams Agentschap Innoveren en Ondernemen (VLAIO) om de verdere ontwikkeling te versnellen.

‘Het gebruik van TrustBuilder.io om applicaties van derden te integreren, maakt het leven gemakkelijk voor organisaties die een ecosysteem van diensten uitbouwen’, zegt TrustBuilder-ceo Frank Hamerlinck. ‘Ze hoeven geen point-to-point-connectiviteit op te zetten naar elke individuele applicatie, TrustBuilder zorgt daarvoor. We zijn verheugd dat Tranzer nu toetreedt tot onze marktplaats, omdat mobiliteitsdiensten een belangrijk onderdeel vormen van de ecosystemen die onze klanten in hr en retail banking aan het uitbreiden zijn.’

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2021-11-23T10:15:00.000Z Frederic Petitjean


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.