Duval Union Consulting trekt naar Nederland

Duval Union Consulting Amsterdam

Na de opening van zijn kantoor in het Midden-Oosten zet het Belgische digitale consultancybureau Duval Union zijn internationale expansie verder: het bedrijf opent een kantoor in Amsterdam.

Duval Union Consulting, opgericht door Jo Caudron en Dado Van Peteghem, is gespecialiseerd in het begeleiden van bedrijven door hun digitale transformatie. Sinds het duo hun boek ‘Digital Transformation’ voorstelde in 2013, hebben ze al meer dan 150 klanten geadviseerd over digitale strategieën. Onder meer Colruyt, Sanoma en Schoenen Torfs zitten in de klantenportefeuille.

Het bedrijf heeft nu zo’n twintig mensen in dienst en opende eind vorig jaar een kantoor in Dubai. 2018 wordt gestart met de opening van een kantoor in Nederland. De reden daarvoor is dat veel Nederlandse bedrijven het lastig hebben om zich aan te passen aan de absolute disruptie die er momenteel heerst, zo klinkt het in een persbericht. Zulke bedrijven hebben consultants nodig die diep in hun business duiken om inzichten te verwerven, maar die ook durven te ‘challengen’.

De Nederlandse vestiging van Duval Union Consultants komt onder leiding te staan van Jeroen De Groot. ‘We hebben hem jaren geleden ontmoet en sindsdien blijft hij ons verbazen met zijn pragmatische, no-nonsense aanpak’, zegt Jo Caudron. ‘De Groot is al 25 jaar actief in de sector business transformaties en heeft hiervoor al verschillende prijzen gewonnen.’

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-01-26T09:48:00.000Z Frederic Petitjean


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.