Britse Marks & Spencer in zee met Zetes

Marks & Spencer Food

De Britse retailer Marks & Spencer gaat beroep doen op Zetes om te helpen bij het verbeteren van de leveringsprocessen in hun supply chain voor verse voedingswaren. Er zal zo ook meer samenwerking ontstaan tussen M&S en hun voedingsleveranciers via Zetes’ supply chain-visibiliteitsplatform ZetesOlympus.

Dankzij ZetesOlympus krijgt M&S in realtime inzicht in de leveringsprestaties in hun hele supply chain voor verse voedingswaren. Het platform zal de keten vooraf op de hoogte stellen van eventuele beschikbaarheidsproblemen en waarschuwen, ook al in realtime, waardoor M&S snel maatregelen kan treffen. Alle informatie is beschikbaar op zowel pc als smartphone en tablet. Het platform, dat M&S verbindt met al hun logistieke leveranciers, zorgt ook voor een nauwere samenwerking binnen de supply chain.

‘Het is van cruciaal belang voor ons om te beschikken over volledige visibiliteit van onze supply chain en onmiddellijk gewaarschuwd te worden als zich onverwachte gebeurtenissen voordoen’, zegt Syd Reid, supply chain director bij M&S. ‘Op die manier zijn we flexibel en kunnen we snel reageren, zodat onze klanten, wat er ook gebeurt, verzekerd zijn van hun favoriete M&S-voedingsproducten wanneer ze die willen.’

Het Brusselse Zetes werd opgericht in 1984 en is gespecialiseerd in identificatie- en mobiele oplossingen en heeft meer dan elfhonderd werknemers in 21 landen. In 2016 bedroeg de omzet 253,4 miljoen euro. Het bedrijf is sinds eind 2016 in handen van het Japanse Panasonic.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-03-19T10:09:00.000Z Frederic Petitjean


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.