Extreme Networks vernieuwt netwerk ArcelorMittal

Staalproducent ArcelorMittal heeft Extreme Networks en NPS Consult geselecteerd om zijn netwerkinfrastructuur te vernieuwen in Brussel, Luxemburg en Londen. Het gaat om 1300 gebruikers op 2.500 apparaten.

Deze drie Europese hubs zijn het hart van ArcelorMittal Europe’s wereldwijde bedrijfsvoering en worden nu aangestuurd via eenzelfde systeem. Dat moet zorgen voor een beter netwerkinzicht, betere netwerkbeveiliging en betere toegang tot strategische applicaties.

Het nieuwe systeem is gebaseerd op de Smart OmniEdge Solution van Extreme Networks, die gebruikmaakt van kunstmatige intelligentie. De toevoeging van het Extreme Management Center en nieuwe datacentervoorzieningen in Luxemburg, biedt naar eigen zeggen een gecentraliseerd platform waarmee locaties wereldwijd zijn te beheren door een team. Dat moet de algehele operationele efficiëntie naar een hoger niveau tillen.

‘Een sterk, betrouwbaar it-netwerk is een absolute must voor ieder bedrijf dat succesvol wil zijn in dit digitale tijdperk, ongeacht de branche waarin het actief is. Door samen te werken met NPS Consult kunnen we robuuste switching-oplossingen bieden, alsmede gecentraliseerd beheer en security-applicaties die de digitalisering van ArcelorMittal stimuleren’, zegt John Morrison, directeur verkoop en diensten bij Extreme Networks EMEA.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-01-15T10:11:00.000Z Frederic Petitjean


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.