Mimecast neemt Simply Migrate over

samenwerking

Het Britse Mimecast, gespecialiseerd in het beveiligen en beheren van mailsystemen in de cloud, neemt het eveneens Britse Simply Migrate over, een bedrijf dat technologie levert voor de migratie van gearchiveerde data. Met de overname breidt Mimecast zijn migratiedienstverlening uit.

Het migreren van legacydata is duur en complex en dat zijn belangrijke obstakels voor organisaties die willen overstappen naar cloudgebaseerde archiveringsoplossingen zoals Mimecast Cloud Archive. De overname van Simply Migrate biedt (potentiële) klanten een snellere, goedkopere en betrouwbaardere weg naar de Mimecast-cloud, zo motiveert het bedrijf de acquisitie in een persbericht. De Mimecast-cloud moet op zijn beurt dan zorgen voor lagere kosten, het beschermen van intellectueel eigendom, het veiligstellen van het collectieve bedrijfsgeheugen en het voldoen aan wet- en regelgeving.

‘Legacy-archiveringssystemen zijn verouderd en sluiten niet aan bij de continu veranderende behoeften van een groeiend, modern bedrijf’, zegt Peter Bauer, ceo van Mimecast. ‘De overname van Simply Migrate brengt de voordelen van het Cloud Archive van Mimecast binnen handbereik van elke organisatie.’

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-01-31T15:34:00.000Z Frederic Petitjean


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.