Hr-tech-specialisten bundelen de krachten

Puzzel

Joris Peumans, serial entrepreneur en investeerder in hr-technologie, lanceert het Genehrations-netwerk. Onder deze vlag varen verscheidene experts in hr-technologie, zoals hrm-software-expert Actonomy, Prato, Thalento en Facelytix. ‘Op termijn willen we referentie in België worden inzake hr-technologie in België, met een sterke internationale aanwezigheid’, aldus Peumans.

Momenteel draaien de bedrijven onder het Genehrations netwerk samen een omzet van 32 miljoen euro. Met zijn recente participatie in het dienstenchequebedrijf Blink versterkt Genehrations zijn ambities om in de komende jaren 25 miljoen euro kapitaal te investeren in hr-technologie. Blink werd door Genehrations en dienstverlener Umani Group opgericht als ‘diensten-chequebedrijf van de toekomst’ waarin technologie de administratieve processen rond dienstencheques helpen beheren en versnellen.

Tegelijk maakt Genehrations ook bekend dat het een minderheidsparticipatie heeft genomen in Hrlinkit, een dienstenverlener die grote ondernemingen en hr-dienstverleners begeleidt in het uitbouwen van hun digitale business. ‘Hrlinkit is een ideale aanvulling op onze technologische oplossingen, met hun ervaring en expertise in het opzetten en begeleiden van voortrajecten en implementaties’, licht Peumans toe. ‘Samen kunnen we bedrijven een totaaloplossing bieden die alle hr-behoeften van ondernemingen invult.’

Alle bovenstaande bedrijven zijn (deels) eigendom van Genehrations, maar blijven een eigen koers varen, benadrukt Peumans: ‘We willen geen logge structuur bouwen waarin een overdreven aandacht voor administratie en organisatie de creativiteit en enthousiasme aan banden leggen. Door een netwerk van onafhankelijk handelende bedrijven op te zetten behoud je de efficiëntie, de motivatie en de creativiteit van elke afzonderlijke eenheid en kunnen de bedrijven toch de voordelen plukken van elkaars expertise en visie.’

Genehrations is gevestigd in Hasselt aan de Corda Campus en in Gent en telt momenteel een tweehonderdtal medewerkers. Het plant in 2019 en de volgende jaren uitbreidingen in zowel de hr-tech sector als geografisch.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-05-14T10:20:00.000Z Frederic Petitjean


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.