Digitaal bureau Intracto doet alweer overname

Blue4You, een Brusselse Drupal-specialist, wordt ingelijfd

Nauwelijks enkele dagen nadat Intracto aankondigde dat het het Nederlandse Frontmen had ingelijfd, neemt het digitale bureau Blue4You over, een Brusselse Drupal-specialist die vooral voor de overheid werkt. Er staan vijftien mensen bij het bedrijf op de loonlijst.

Blue4You is al enkele jaren actief als partner voor het bouwen van Drupal-oplossingen. In het portfolio zitten vooral overheidsinstellingen, zoals Belgium.be, de Autoriteit voor Financiële Diensten en Markten (FSMA), de websites van het ministerie van Economie, Financiën, Sociale Zekerheid, Mobiliteit en het dit jaar gelanceerde dataportaal openaid.be dat Belgische investeringen in ontwikkelingssamenwerking in kaart brengt. Recent won Blue4You nog de raamovereenkomst van de Federale Overheid om partner te zijn voor alles wat creatie, development, onderhoud en hosting aangaat voor Federale websites.

‘Het gedreven team en de expertises die Blue4You aan boord hebben, waren voor ons doorslaggevend in de gesprekken’, zegt Intracto-oprichter Pieter Janssens. ‘Ook hun expertise in overheidsaanbestedingen en Brussel als uitvalsbasis vormden een sterke troef. En het feit dat we met de overname nu de site van de Belgische monarchie mee in portfolio hebben, is leuk meegenomen.’

In België heeft Intracto nu 375 mensen in dienst, in de Benelux 615.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-09-05T17:39:00.000Z Frederic Petitjean


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.