Rockwell Automation neemt Mestech Services over

Deal handen schudden overname

Rockwell Automation heeft Mestech Services overgenomen, een wereldwijde aanbieder van manufacturing execution systems, manufacturing operations management en adviesdiensten rond digitale oplossingen en systeemintegratie. Mestech is actief in de maakindustrie, auto-industrie, biowetenschap, elektronica en verpakte consumentenproducten.

Mestech, opgericht in 2008, heeft zijn hoofdkantoor in Pune (India) en vestigingen in Duitsland en de Verenigde Staten. Het bedrijf heeft ervaring met het toepassen van de software-oplossingen van Rockwell in productiebedrijven. Mestech houdt zich niet alleen bezig met advies over technologie, maar ook met het ontwerp en de implementatie van oplossingen voor de aansturing van productieprocessen, voor het beheersen van resources en voor personeelsplanning.

‘India is een van de snelstgroeiende markten voor Rockwell Automation’, zegt Matthew Fordenwalt, vice-president en general manager van Systems & Solutions Business bij Rockwell Automation. ‘Dankzij de aanwezigheid en expertise van Mestech kunnen we onze oplossingen sneller implementeren en onze klanten helpen bij de verbetering van hun connectiviteit, efficiëntie en productiviteit.’

Door zich aan te sluiten bij de Rockwell-familie kan Mestech ook haar dienstverlening met de producten en oplossingen van Rockwell Automation uitbreiden, zegt Fordenwalt. ‘Dan denken we aan oplossingen voor control, process management, power information solutions en industriële iot. Daarmee kan Mestech voor klanten de best mogelijke oplossingen ontwikkelen.’

Rockwell Automation heeft zijn hoofdkwartier in Milwaukee, Wisconsin en geeft werk aan zo’n 23.000 mensen in tachtig landen. 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-10-10T09:50:00.000Z Frederic Petitjean


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.