Ai van Gighouse matcht freelancer met opdrachtgever

Puzzel

Het online-freelancersplatform Gighouse werkt aan een automatische matching tussen bedrijven en freelancers. Met behulp van ai worden cv’s gekoppeld aan de juiste opdrachten. De Belgische startups TheMatchBox en Scalefactory verlenen hun medewerking aan het project.

De technische invulling van de nieuwe feature verloopt via 360Match, de matching-oplossing van TheMatchBox. Hiermee automatiseert Gighouse het wervings- en selectieproces waardoor een geschikte kandidaat voor een bepaalde freelance-vacature snel en efficiënt is te vinden. Scalefactory, dat processen automatiseert en optimaliseert door middel van het Salesforce-platform, zorgt er dan weer voor dat de back-end van Gighouse aansluit met 360Match.

360Match haalt accuraat data uit onder andere cv’s, skills en tools. Met behulp van artificiële intelligentie en kwaliteitsmonitoring analyseert de software iedere kandidaat en elk bedrijf, om zo de juiste persoon te selecteren voor de job.

Met de nieuwe tool kan Gighouse zich meer focussen  op de menselijke kant van rekrutering en het garanderen van een culturele fit. De volledige dienstverlening is gratis voor freelancers, ze krijgen realtime automatische matches toegewezen en ontvangen meldingen wanneer er zich een geschikte match voordoet.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2020-10-15T14:32:00.000Z Frederic Petitjean