SD Worx en MobileXpense gaan internationaal

Partners handen boks

Hr-dienstenverlener SD Worx en MobileXpense kondigen de uitbreiding van hun samenwerking aan in heel Europa. De bedrijven gaan nieuwe digitale oplossingen voor kostenbeheer aanbieden.

MobileXpense en SD Worx bieden bedrijven complete oplossingen voor kostenbeheer. De software van MobileXpense bespaart medewerkers tijd bij het verwerken van onkosten dankzij geautomatiseerde processen. Ook boekhoudafdelingen hebben baat bij deze tool door minder fouten en compliance met lokale regelgeving in meer dan zeventig landen.

Het duo richt zich op ondernemingen uit het middensegment en bundelen de krachten in de landen waar SD Worx actief is: België, Duitsland, Frankrijk, Ierland, Luxemburg, Nederland, Oostenrijk, Spanje, Zwitserland en het Verenigd Koninkrijk. Naast de gebruikelijke diensten zal SD Worx de MobileXpense-oplossing in zijn portfolio opnemen als aanvulling op zijn hr-tools.

Hotel

SD Worx en MobileXpense werken bijna twintig jaar samen in het Verenigd Koninkrijk. Hun software wordt vandaag gebruikt door hotel- en restaurantketen Whitbread en bouwmaterialenbedrijf Travis Perkins.

De twee zijn ook bezig aan de ontwikkeling van een nieuwe premium tool voor de integratie van loonadministratie (met de ondersteuning van het kostenbeheer). Die tool staat gepland om te lanceren in Duitsland en het Verenigd Koninkrijk in de eerste helft van 2021en zal de kostenbeheerfuncties van MobileXpense aan boord hebben: een nieuwe (mobiele) app met ai om de gebruikerservaring van medewerkers en hun managers te verbeteren, automatische valutaconversie, Google Maps-integratie, en ook kredietkaart- en erp-integratie.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2020-11-18T10:08:00.000Z Frederic Petitjean


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.