Pixid Group neemt Connecting-Expertise over

Partners handen

De van oorsprong Franse VMS-specialist Pixid betreedt de Belgische markt door de overname van zijn Belgische branchengenoot Connecting-Expertise. Dat bedrijf was in handen van de hr-groep USG People Belgium.

Connecting-Expertise is een saas-vms (vendor management system)-platform voor grote Belgische bedrijven. Met zo’n platform kunnen alle stappen van het wervingsproces geautomatiseerd worden, van werving en contractbeheer tot tracking en facturering. Connecting-Expertise bedient meer dan 12.000 gebruikers en 4.500 geregistreerde bedrijven en is goed voor bijna een miljard euro aan omzet.  

De technologie van Pixid is momenteel verantwoordelijk voor het invullen van bijna één op de drie tijdelijke posities in Frankrijk. Het platform zal ook na de overname onder eigen naam verdergaan. Ook de samenwerking met USG People blijft behouden door producten en diensten aan de huidige USG-klanten te leveren. 

Sinds de investering van Keensight in 2015, heeft Pixid zijn groeiverhaal verder versneld. Vandaag de dag heeft het bedrijf zijn geografische dekking uitgebreid met activiteiten in twintig landen in Europa en Noord-Amerika. Het klantenbestand is gegroeid van 1.500 Franse firma’s naar 18.000 wereldwijde uitzendbureaus en -bedrijven. In 2019 telde Pixid meer dan drie miljoen geregistreerde werknemers in zijn database.

Na de eerdere overnames van de Nederlandse crm- en ats-leverancier Carerix in 2018, is de overname van Connecting-Expertise een volgende stap van Pixid in de Benelux. Antwerpen wordt zo ook toegevoegd aan het bestaande kantorennet in Frankrijk, het VK en Nederland.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2020-12-10T09:49:00.000Z Frederic Petitjean


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.