Holland Capital investeert in Cards PLM Solutions

Participatiemaatschappij Holland Capital zet een investering op poten in Cards PLM Solutions, specialist in product lifecycle management en 3d-printing. Het bedrijf heeft kantoren in Nederland, België en Duitsland. De hoogte van de investering wordt niet meegedeeld.

Cards PLM Solutions is een value added reseller en partner van Siemens Digital Industries Software en plm-specialist (oplossingen voor het optimaliseren van productontwikkeling en het productieproces). Naast software levert het bedrijf ook consultancy-diensten en support. In 2017 werd het dienstenaanbod uitgebreid met 3d-printing-tools van Ultimaker en Formlabs. Cards PLM Solutions werkt voor klanten in de auto-industrie, ruimtevaart, machinebouw, consumentengoederen en medische apparaten, zoals ASML, Frencken, NTS, AAE, KMWE en Procter & Gamble. De hoofdkantoren staan in Best (Nederland) en Genk (België). Daarnaast zijn er ook vestigingen in Hengelo en Dusseldorf. 

De kapitaalsinjectie moet het bedrijf toelaten zowel autonoom als via overnames te groeien. De focus ligt daarbij op de Benelux en de DACH-regio ((Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland). Het huidige dienstenaanbod geeft Cards PLM nu al een goede positie in de digitalisering van de maakindustrie (Industry 4.0), zegt het bedrijf. Tevens zal de samenwerking tussen Siemens en SAP op het gebied van plm en asset lifecycle management (alm) de vraag naar hun geïntegreerde oplossingen doen toenemen, zo is de verwachting.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2021-01-25T10:26:00.000Z Frederic Petitjean
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.