Pauwels Consulting neemt failliet DCI over

Partners handen boks

Het Belgische consultingbureau Pauwels neemt zijn failliete branchegenoot DCI over. Met de overname van DCI realiseert Pauwels Consulting een zesde overname in twee jaar tijd.

DCI werd in 1997 boven de doopvont gehouden door de oprichter Joris Van Hoye. Het bedrijf uit Sint-Niklaas bood een full-service dienstverlening, managed services in it en richtte zich zowel op de lokale markt als multinationals. Dochter DCI Field Services wordt niet overgenomen door Pauwels Consulting ‘wegens de non-strategische fit’, zegt het bedrijf.  

‘Met deze overname verwelkomen wij 18 it-talenten in onze familie, een mooie en welkome versterking van het huidige team’, zegt ceo Bert Pauwels. ‘We zien namelijk nog heel wat groeipotentieel binnen dit competitieve domein.’

Overnamepad

Pauwels Consulting was al een tijdje het overnamepad ingeslagen en lijfde zes bedrijven op twee jaar in. Ook de acquisitie van DCI kadert binnen de groeistrategie om één van de marktleiders in België te worden, klinkt het. Ook in Nederland werd recent enkele overnames gerealiseerd.

Computable had begin deze maand nog een interview met marketingmanager Kurt Quinot van Pauwels Consulting. Ook daarin werd op de ambities van het bedrijf ingegaan.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2021-02-23T11:30:00.000Z Frederic Petitjean
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.