Cegeka-dochter neemt Luxemburgse Rime IT over

Deal handen schudden overname

Het it-bedrijf NSI, dat deel uitmaakt van Cegeka, neemt alle aandelen over van Rime IT in Luxemburg. In de vestiging van Rime IT in Steinfort werkt een zestigtal medewerkers. Er worden geen financiële details vrijgegeven over de overname.

Rime IT werd opgericht in 2011 en begeleidt it-projecten bij bedrijven, organisaties in de overheidssector en de Europese instellingen. ‘Na de overname van Multidata in 2011 en de oprichting van NSI Luxemburg in 2017, is deze stap een bevestiging van onze ambities om ook in Luxemburg een belangrijke it-speler te worden’, zegt Manu Pallage, ceo van de NSI Group. 

De NSI Groep groeit dankzij de overname van Rime IT tot een personeelsaantal van in totaal duizend medewerkers. Daarvan werken er nu tweehonderd in Luxemburg. NSI is als Cegeka-dochter vooral actief in het Franstalige landsgedeelte van België en in Luxemburg.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2021-11-15T11:23:00.000Z Frederic Petitjean
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.